fbpx
Home Politică Orasul Bragadiru are nevoie de Primar!

Orasul Bragadiru are nevoie de Primar!

de News Hour
Distribuie

Bragadiru, un oraş de 30.000 de locuitori de lângă Bucureşti, a urcat în topul localităţilor din preajma Capitalei după numărul de locuinţe livrate, cu peste 1.000 de unităţi locative noi, aproape dublu faţă de anul precedent. Bragadiru mai bifează o premieră, deoarece, dacă în 2018 niciuna din localităţile din jurul Capitalei nu trecea de 1.000 de livrări, acest oraş din sud-vestul Bucureştiului a spart acest prag.

Stam de vorba astazi cu domnul Gabriel Lupulescu,principalul favorit la castigarea fotoliului de primar pentru orasul Bragadiru,alegeri ce vor avea loc pe 27 Iunie 2021.

NewsHour: Buna ziua domnule Gabriel Lupulescu si pentru inceput,o intrebare simpla: Cine este Gabriel Lupulescu?

Gabriel Lupulescu:

Eu sunt Gabriel Lupulescu, un om îndrăznet, curajos, vizionar, ambițios, dornic de reușite. Sunt un om normal ca și dumneavoastră, un om demn, așa cum trebuie și voi fi un primar bun pentru tot orașul Bragadiru. SOLUȚIILE sunt argumentul meu. Nu sunt un populist ci un pragmatic, sunt omul practic. Cei care mă cunosc știu deja, urmează să v-o dovedesc tuturor. În anul 2007, am transformat o idee, un vis frumos în realitate. După elaborarea unui plan de afaceri bine documentat, am achiziționat o parcelă de teren viran, insalubru și am clădit unul dintre cele mai mari cartiere din orașul Bragadiru: cartierul Latin Residence care găzduieste astăzi peste 5000 de locatari.

Politica mea se va face pe stradă, alături de oameni. Oamenii au nevoie să fie ascultați. Cetățenii au nevoie de înțelegere și rezolvări nu de promisiuni, ședințe și tergiversări. Nu mă veți auzi nici măcar o dată să pasez responsabilitatea, să atac, să ameninț sau să arunc vina asupra altcuiva.

NewsHour: Domnule Lupulescu,proveniti din mediul privat si suntem siguri ca stiti ca lucrurile stau diferit intr-o Primarie.Cum credeti ca o sa schimbati mentalitatea,situatiile sau mai exact cum veti schimba lucrurile?

Gabriel Lupulescu: Trăim niște vremuri grele în care sunt promovate din ce în ce mai mult non-valorile; oameni care nu au realizat nimic prin forțele lor proprii, prin talentul lor, prin pricepere sau muncă. Aceștia sunt oamenii care, astăzi aruncă cu noroi în stânga și-n dreapta, sunt oamenii care nu au realizat nimic în viață. În România, ca și în Bragadiru, trebuiesc promovate adevăratele valori – oamenii de succes, familiștii adevărați, oamenii care au clădit ceva, care au plantat măcar un copac, care au avut realizări atât pentru ei cât și pentru semenii lor, oameni cu credință și frică de Dumnezeu, oameni cu principii morale bine ancorate.

NewsHour: Domnule Gabriel Lupulescu,sunteti un om practic.Unul dintre obiectivele dumneavoastra este „PRIMARIA MAI APROAPE DE LOCUITORII DIN BRAGADIRU”.Va intreb direct,cum veti face acest lucru?

Gabriel Lupulescu: Lucrurile sunt foarte simple,si voi demonstra ca…DACA SE VREA,SE POATE.

Voi aduce administrația locală mai aproape de oameni, prin înființarea unor ghișee ale primăriei în cartierele mai îndepărtate. Astfel, locuitorii din Cartierul Latin sau din Independenței nu vor mai fi nevoiți să vină până la sediul primăriei pentru probleme minore, ci vor avea, foarte aproape de casă, un oficiu al Primăriei Bragadiru. Acolo, vor putea depune sau solicita documentele de care au nevoie.Mă voi ocupa și de relaționarea pe care administrația locală o are cu contribuabilii în mediul online. Am proiecte de digitalizare a instituției, pentru a permite locuitorilor să își poată rezolva problemele online, fără a se deplasa până la un birou al primăriei. Astfel, voi transfera o parte din interacțiunea cetățeanului cu primăria de la ghișeu pe laptop sau smartphone.

NewsHour: Domnule Lupulescu,incheiem aici prima parte a interviului cu dumneavoastra,si suntem siguri ca vom discuta ulterior si celelalte solutii pe care le aveti pentru o buna guvernare a orasului Bragadiru.In incheiere as dori sa ne spuneti ce ganditi astazi despre viitorul acestui oras frumos?

Gabriel Lupulescu: Asa cum toata lumea ma cunoaste,ca sunt un om al faptelor si nu al vorbelor goale,fara continut,am sa va raspund direct.Eu cred cu tarie ca…ÎMPREUNĂ DEZVOLTĂM BRAGADIRU! Pentru că nu este Bragadiru meu, Bragadiru tău sau Bragadiru lor; ESTE BRAGADIRU NOSTRU, AL TUTUROR.

Multumim domnului Gabriel Lupulescu pentru acest prim interviu,si va promitem ca vom reveni cu informatii extrem de utile si interesante!

Mult succes dumneavostra si tuturor candidatilor la Primaria Bragadiru!

Echipa NewsHour


Distribuie
0 comentariu

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un comentariu