fbpx
Home Monden Mafia concursurilor din Ministerul Transporturilor controlată de un funcționar public

Mafia concursurilor din Ministerul Transporturilor controlată de un funcționar public

de News Hour
Distribuie

Petru Mărculeț, veșnic abonat la banii publici cu venituri uriașe din calitatea de angajat, dar și membru in numeroase consilii de administrație, face legea lui si la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din minister si din instituțiile subordonate.

Art. 8 Alin. 8 din regulamentul cadru aprobat prin HG 286/2011 prevede obligația instituției de a selecta numai oameni in comisii de concurs din cadrul angajaților instituției.

Desi legea prevede clar ca in componenta comisiilor de concurs din instituții trebuie numiți angajați ai instituției respective, el se impune nelegal ca președinte de comisii in instituții subordonate pentru a-și impune apropiații.

Toata lumea știe de legătura dintre Mărculeț si alt abonat la banii publici Daniel Căprărin, aceștia fiind chiar si colegi de birou.

Pentru a impune in funcție de conducere, soția acestuia, Venera Căprărin, cu nicio experiența relevanta sau pregătire profesionala, înainte de a ocupa funcții publice Mărculeț e cel care nelegal a fost pus in fruntea comisiei de concurs.

Mai mult de atât, soția protejatului, e cea care își stabilește condițiile de ocupare a postului, tot ea își face decizia de comisie si schimba după bunul plac membrii acesteia. Tot ea își accepta dosarul de concurs. Legea nu se aplica pentru ea deși are foarte multe sesizări in aceasta privința .

Desi sunt numeroase sesizări legate de desfășurarea concursurilor si nerespectarea prevederilor legale, pentru Mărculeț si gașca lui legea nu contează! Ei fac legea si își impun oameni nepregătiți in funcții publice cheie pentru a controla si mai bine totul!


Distribuie
0 comentariu

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un comentariu