fbpx
Home Medical „Medic stomatolog roman,Bogdan Vladila solidar cu pacientii din Romania”

„Medic stomatolog roman,Bogdan Vladila solidar cu pacientii din Romania”

de Tudorache Ionut
Distribuie

Dr. Bogdan Vladila s-a nascut in anul 1975, in localitatea Breaza, intr-o familie de medici. A absolvit in anul 1999 Facultatea de Medicina Dentara “Carol Davila” din Bucuresti, pentru a urma apoi cursurile de specializare stomatologica a unor institutii de invatamant de prestigiu:
– Office of Medical Applications of Research and Office of Education at the National Institutes of Health, USA în anul 1999
– Institutul International de Implantologie Dentara din Paris – 2001
– Universitatea Umea, Suedia – 2008
– Institutul Sendai de Implantologie Orala din Japonia – 2008, cu specializare in chirurgie la Universitatea “Paul Sabatier” Toulouse, Franta.

Ne-am intalnit cu doctorul Bogdan Vladila si am avut sansa sa ne raspunda la cateva intrebari despre situatia complicata actuala generata de criza Covid si cum a gasit o solutie eficienta sa rezolve problemele dentare ale pacientilor.

-Stimate domn doctor Bogdan Vladila,sunteti singurul medic roman stomatolog premiat cu medalia de aur Salonul International de Inventii de la Geneva si Bruxelles, in 2014, la Geneva primind si titlul de Cea Mai buna Inventie a Salonului din partea Ministerului Rus al Cercetarii. Toate aceste premii v-au fost oferite pentru “Electronic Stem Generator”, singurul aparat inovator capabil sa stimuleze si sa prolifereze celulele stem adulte,si sa rezolve problemele dentare legate de regenerarea osoasa si tratarea parodontozei.

Cum ati reusit in aceasta perioada dificila sa ajutati pacientii cu probleme dentare din Romania?

Bogdan Vladila: Criza actuala sanitara a afectat foarte mult relatia medic-pacient,si chiar daca am fost nevoiti sa implementam protocoale de lucru astfel incat sa prevenim infectarea cu acest virus Covid,noi,cei de la Clinica Vladila am considerat sa facem ceva in plus,inovator.Mai exact,am dezvoltat un sistem de lucru online,si cu o interactiune minima si eficienta cu pacientul.Ca si noutate absoluta in Romania,venim in sprijinul pacientilor care sufera de parodontoza prin inchirierea aparatului medical Electronic Stem Generator pentru o perioada de minim 2 luni de zile,acasa in zona lui de confort.

Ce probleme trateaza aparatul medical Electronic Stem Generator si pe ce se bazeaza acest protocol medical?

Bogdan Vladila: Lucrurile cu sanatatea orala sunt simple si complicate in acelasi timp!

In ciuda numeroaselor tratamente stomatologice existente pe piata si a campaniilor de educare referitoare la mentinerea igienei orale, am constatat ca pierderea osoasa ramane o problema foarte des intalnita la pacientii cu parodontoza care ajung prea tarziu in cabinetele dentare, dar si la pacientii cu implant dentar.

Stim bine faptul ca osul natural este foarte valoros pentru ca reprezinta fundatia pentru un implant dentar. Acesta poate suferi pierderi majore la pacientii cu parodontoza, dar si ca urmare a unei infectii de canal sau in urma traumatismelor din zona fetei si a gurii (extractie). Pentru a se evita atrofia osoasa, dentistii recomanda de regula inserarea de implanturi si os dentar imediat dupa extractie, ceea ce ar putea conduce la o vindecare a osului si la pastrarea nealterata a volumului sau.

Insa, in urma cercetarilor amanuntite, s-a observat ca distrugerea osului continua si este mai accentuata in jurul lucrarilor dentare metalice, fata de zonele din jurul lucrarilor din ceramica sau zirconium (oxid de zirconiu). Iar diferenta este determinata tocmai de calitatea campului electromagnetic la nivelul cavitatii bucale, ce poate fi optimizat pe durata a 50 de sedinte cu aparatul Electronic Stem Generator .

Ati tratat atat in Romania cat si in strainatate multe cazuri complicate si sunt marturii ale pacientilor care va considera „sansa lor la o viata normala”,”minunea de a reusi sa manance din nou normal”.Ce inseamna programul ” Solidar cu pacientii din Romania”? https://www.stemgenerator.ro/parerile-utilizatorilor/

Bogdan Vladila: Sunt un medic stoamatolog roman care a avut ambitia sa studieze si sa caute in permanenta solutii mai bune pentru rezolvarea cazurilor pacientilor.Nu am uitat niciodata ca m-am format in Romania,la scoala romaneasca de stomatologie si am avut si am colegi romani de prestigiu.In permanenta sunt disponibil la colaborari cu medicii din Romania si consider ca doar asa putem sa evoluam.

Programul „Solidar cu pacientii din Romania” a inceput in acest an 2020,dificil in contextul actual generat de criza Covid.Venim in sprijinul pacientilor din Romania pe langa tratamentele de calitate si inchirierea acasa a aparatului medical Electronic Stem Generator,si cu un sprijin financiar.

Mai exact,inchirierea aparatului medical are o reducere de 50% din pretul initial.Adica,acum este 1800 lei,fata de 3600 lei!

Pentru cei care vor sa va contacteze in Romania,cum trebuie sa procedeze?

Bogdan Vladila: Asa cum am procedat si pana acum,recomand pacientilor sa ma contacteze direct pentru o consultatie primara direct la telefon : 0722 660 766 sau wattsup,cat si pe email:[email protected]

Multumim Stimate domn doctor Bogdan Vladila pentru informatiile oferite si mult succes!


Distribuie
1 comentariu

ARTICOLE SIMILARE

1 comentariu

News Hour 2 noiembrie 2020 - 20:02

Super

Răspunde

Lasă un comentariu