fbpx
Home Fitness GALERIE FOTO Antrenorii care fac furori cu pregătirea fizică! ”Lumea spune că este foarte severă!”

GALERIE FOTO Antrenorii care fac furori cu pregătirea fizică! ”Lumea spune că este foarte severă!”

de News Hour
Distribuie

Rugbystul naționalei României, Andrei Rădoi, și soția sa, Ioana, fostă handbalistă, campioană a României cu HC Baia Mare, sunt antrenori de fitness în timpul liber.

Ioana și Andrei Rădoi / Foto: Sportsnet Group
Ioana și Andrei Rădoi / Foto: Sportsnet Group

El, rugbyst, cu 72 de meciuri pentru naționala „stejarilor” și prezență la Cupa Mondială din 2015, multiplu campion național cu Baia Mare și Timișoara Saracens, echipă la care joacă și în prezent.

Antrenorii care fac furori cu pregătirea fizică! ”Am făcut mereu parte din echipe diferite!”

Ea, fostă componentă a formației de handbal din Baia Mare, deținătoare a titlului național în 2014. Din 2013 s-au căsătorit, și formează, de ceva timp, o echipă și în sala de fitness, acolo unde cei doi petrec ore bune zilnic.

”Întotdeauna am făcut parte din echipe diferite amândoi și ne-am gândit ca și după terminarea sportului să formăm o echipă. Avem și acasă echipă, ne consultăm mereu în tot ceea ce înseamnă sport, așa că a venit cumva normal, într-un final, și Team RA2”, a spus Andrei Rădoi.

De experiența și sfaturile lui Andrei nu beneficiază doar cei care trec pragul sălii de fitness la care el lucrează, ci și colegi și chiar adversarii Timișoarei din Superliga Națională de rugby.

„Eu îi ajut pe colegii de echipă să dobândească o formă fizică bună. Colaborez online și cu alți sportivi de la alte cluburi și alte discipline, primesc feedback pozitiv și mă bucur că pot veni cu impact pozitiv în viața altor sportivi”, a mai spus Andrei.

Cei doi sportivi sunt total diferiți din postura de instructori de fitness. ”Antrenoarea Ioana este dură, toată lumea spune că la antrenamente este foarte severă și, deși eu sunt rugbystul din familie și ar trebui să fiu dur, ea este cea mai aspră”, a dezvăluit, zâmbind, sportivul.

Imediat cum a auzit ce a spus soțul, Ioana a replicat: ”Andrei lucrează în general cu băieții și ei între ei au o altă înțelegere”.

Ioana: „Sunt introvertită, nu mă manifest”. Andrei: „Nu sunt calm, mă agit”

Soții Rădoi mărturisesc faptul că i-au încercat stări diferite atunci când celălalt avea meci.

„Merg la meciurile lui Andrei, mai ales la națională. Eu nu sunt genul care să strig, să mă agit, sunt introvertită, stau liniștită, mă concentrez foarte mult și simt că pot să-i transmit și lui asta.

După meciuri îl ascult, este alegerea lui dacă are chef să vorbească, eu nu-l întreb ce a a fost la o fază anume sau ce s-a întâmplat”, a mai precizat Ioana Rădoi, fostă handbalistă, acum instructor de fitness.

„Eu nu stăteam liniștit, sunt agitat de felul meu și pe terenul de rugby, dar și în tribună la handbal. Nu prea îmi reușea să fiu calm, dar aveam noroc că luam și copilul cu mine și îmi mai prelua din emoții”, a concluzionat Andrei Rădoi.

Articol preluat de pe digisport.ro


Distribuie
0 comentariu

ARTICOLE SIMILARE

Lasă un comentariu